Näin pieleen hiusten värjääminen voi mennä – ihmiset jakoivat kauhutarinansa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lähes kaikilla hiuksiaan värjäävillä ihmisillä on myös huonoja kokemuksia, jolloin hiusten värjäämisen jälkeen lopputulos onkin ollut jokin aivan muu kuin oli toivottu. Erikoisia lopputuloksia voi olla etenkin heillä, jotka värjäävät hiuksia itse kotonaan, mutta aina kampaamokäyntikään ei takaa täydellisiä hiuksia.

Nyt As/Is -kanavan julkaisemalla YouTube-videolla sekä naiset että miehet kertovat heidän kamalimmat kokemuksensa, jotka liittyvät hiusten värjäämiseen ja käsittelyyn. Videolla eräs nainen poltti hiuksensa permanenttikäsittelyssä, minkä vuoksi hän joutui leikkaamaan pitkät hiukset lyhyeksi.

Eräs mies kertoi miten hän vaalensi hiuksiaan äitinsä avustuksella kotonaan. Hiusväri oli vaikuttanut niin kauan miehen päässä lämmittimen alla, että se oli polttanut miehen hiukset kokonaan. Lopulta hän oli joutunut leikkaamaan kaikki hiuksensa pois samalla kun hänen äitinsä oli itkenyt järkyttyneenä vieressä.