Demi Lovaton manageri kielsi naiselta sokerin – piilotti jopa hedelmät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Demi Lovato oli kuolla yliannostukseen heinäkuussa 2018. Hän oli nauttinut fentanyliinilla päällystettyjä oksikodonipillereitä. Tapahtumasta toivuttuaan nainen on kertonut, että syömishäiriö oli lopulta ollut suurin tekijä, joka oli johtanut ongelmiin myös huumausaineiden kanssa.

Nyt Demi Lovato paljasti Ellen DeGeneresin vieraana ollessaan, että hänen entinen managerinsa ja koko häntä ympäröivä tiimi oli suuri osa ongelmaa. Tähti kertoi, että manageri otti aina iltaisin naiselta puhelimen pois hotellivierailujen aikana sen vuoksi, että nainen ei pystyisi itse soittamaan itselleen ruokalähetyksiä.

Manageri ei ollut sallinut naiselle syntymäpäiväkakkuakaan, minkä vuoksi nainen oli syönyt monina vuosina syntymäpäivinään vain sokerittomalla kevyellä kermavaahdolla kuorrutettua vesimelonia. Demi Lovato oli purskahtanut onnenkyyneliin kun hän oli saanut tänä vuonna viimeinkin oikean täytekakun merkkipäivänään.

Ellen DeGeneresin vieraaksi tullessaan tähti oli myös saanut nyt kuulla ensimmäistä kertaa, että vuosien ajan hänen managerinsa oli aina naiselta salaa käskenyt ihmisten poistaa kaikki sokeria sisältävät syötävät kuvauspaikkojen takahuoneista. Laulajan käsien ulottuvilla ei ollut saanut olla edes hedelmiä.