Hurja video: Poliisi pelasti miehen palavasta kuorma-autosta

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Liikennepoliisin rutiininomainen työpäivä sai taannoin rajun käänteen Yhdysvaltojen New Jerseyssä. Poliisi päätyi pelastamaan kuorma-auton kuljettajan varmalta kuolemalta.

Robert Tarleton oli juuri pysäyttänyt autoilijan valtatiellä, kun hänen huomionsa kiinnittyi kiireellisempään tilanteeseen. Suurikokoinen kuorma-auto oli törmännyt turvakaiteeseen ja syttynyt tuleen. Tarleton kiirehti ajoneuvon luokse hälytettyään paikalle ensin apujoukkoja.

Poliisi onnistui auttamaan kuljettajan ulos ajoneuvosta juuri ennen kuin se räjähti ilmiliekkeihin. Sairaalaan toimitettu mies selvisi New York Post -lehden mukaan onnettomuudesta näin ollen lievin vammoin. Hurja tilanne ikuistui Tarletonin haalarikameran ansiosta videoksi, joka on sittemmin levinnyt viraalina sosiaalisessa mediassa.