Koira ja kissa parhaat ystävät – suloinen näky yhdessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa perheissä on lemmikkeinä sekä kissoja että koiria. Usein niiden yhteiselo sujuu melko leppoisasti, mutta toisinaan kissojen ja koirien erilainen luonne tulee kuitenkin esille huvittavilla tavoilla. Nyt videolla nähdään erään perheen koira ja kissa, jotka ovat muodostaneet ihanan ystävyyssuhteen.

YouTube-videolla nähdään suloinen tilanne, joka näyttää kuvaavan beaglen ja perheen kissan välistä ystävyyttä täydellisesti. Ne siirtyvät yhdessä sohvan selkänojalle katselemaan ulos ikkunasta. Lintujen tarkkaileminen tuntuu olevan kummankin lempipuuhaa.

Videolla nähdään miten kissa hyppää ensimmäisenä sohvan selkänojan päälle istumaan. Koira seuraa nopeasti perästä ja asettuu istumaan aivan kissan viereen. Lopuksi koira vielä ottaa ihanan halausotteen kissasta ja asettaa tassunsa sen selän päälle.