Ben Affleck haikailee Jennifer Garnerin perään – pitää avioeroa suurimpana virheenään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Ben Affleck on ollut viime aikoina paljon uutisotsikoissa päihdeongelmiensa vuoksi. Hetki sitten raitistunut mies etsi seuraa taannoin Raya-seuranhakupalvelusta. Mies on kuitenkin myöntänyt haikailevansa edelleen ex-vaimonsa perään.

Näyttelijä Ben Affleck promoaa tällä hetkellä uutta The Way Back -elokuvaa, jossa Affleck esittää alkoholiongelman kanssa painivaa koripallovalmentajaa. Antamassaan haastattelussa mies oli Daily Mail -sivuston mukaan kertonut, että hän katuu eniten elämässään sitä, että hän erosi Jennifer Garnerin kanssa.

Ben Affleck täsmensi, että alkoholiongelma johti sellaiseen itsesääliin ja häpeän tunteeseen, että se myrkytti avioliitonkin. Hän myös toivoo, että voisi ottaa takaisin hänen taannoiset repsahduksensa, jotka ovat internetin ansiosta myös hänen lastensa nähtävillä verkossa ikuisesti.