Hämmentävä ongelma italialaiskylässä – hanoista tuli veden sijaan viiniä

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pienen italialaiskylän asukkaat ovat törmänneet odottamattomaan ja jopa raamatullisia sävyjä saaneeseen ongelmaan. Vesihanoista tuli veden sijaan viiniä. Modenan läheisyydessä sijaitsevan kyöän asukkaiden yllätykseksi hanoista pulppusi pinkin väristä nestettä.

Ihmeen sijaan ongelman taustalla oli läheisessä Setteccanin viinivalmistamossa ilmennyt tekninen vika, jonka ansiosta juomaa vuoti viinisäiliöstä vesijohtoon. Paikalliset alkoivat nopeasti jakaa videoita erikoisesta ilmiöstä sosiaalisessa mediassa.

Vaikka osa kyläläisistä ilmaisi huolensa ongelman mahdollisista terveysvaikutuksista, alkoivat toiset pullottamaan nopeasti hanoista virrannutta viiniä. The Local -sivuston mukaan jotkut asukkaat jopa valittivat paikallisen vesiyhtiön korjanneen ongelman liian nopeasti.