Vanessa Hudgens paljasti alastoman enkelinsä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja poptähti Vanessa Hudgens nousi aikoinaan tunnetuksi Disneyn High School Musical -elokuvien ansiosta. Tähti on edelleen tuttu näky erilaisissa musikaalirooleissa. Nyt 31-vuotias Hudgens on ottanut iholleen uutta mustetta. Tähti esitteli Instagramissa kylkeensä tehtyä tatuointia, joka esittää alastonta enkeliä.

– Jumalatar-enkeli. En minä vaan tatuointini. Voitte tosin kutsua minuakin siksi jos haluatte, Hudgens kirjoitti.

Vanessa Hudgensin henkilökohtainen elämä koki vuonna 2007 kolauksen hakkereiden vuodettua hänen alastonkuviaan internetiin. Kohun myötä Disney-tähti joutui pyytelemään julkisuudessa anteeksi kuviaan. Viime vuosina Hudgens on esiintynyt muun muassa Grease: Live ja Rent: Live -televisiomusikaaleissa.