Star Trek -tähti William Shatnerille hevosen spermaa avioerosopimuksessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alkuperäisen Star Trek -sarjan tähti William Shatner erosi taannoin vaimostaan Elizabethista 18 vuoden avioliiton päätteeksi. Nyt 88-vuotias tähti on saavuttanut ex-vaimonsa kanssa avioerosopimuksen.

Eron myötä William Shatnerille jäävät muun muassa kaksi pariskunnan neljästä hevosesta, Renaissance Man’s Medici sekä Powder River Shirley sekä kaksi koiraa, Macchiato ja Double Expresso. Lisäksi näyttelijä saa pitää hevosjalostusta varten käytetyn hevosten sperman ja keinosiemennyksessä käytettävät laitteet.

Shatner saa avioerosopimuksen mukaan myös pariskunnan Studio Cityssä sijaitsevan talon ja Kaliforniassa sijaitsevan Three Rivers Ranch -maatilan. William Shatnerin arvioitu nettoarvo on People-lehden mukaan yli 100 miljoonaa dollaria. Pariskunnalla ei ole yhteisiä lapsia.