Näin parannat flunssan nopeasti – sketsi esittelee kaikki parannuskeinot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paras isku flunssaa vastaan on pitää terveydestään huolta ennen kuin ehtii saamaan tartunnan. Parhaita vastustuskykyä parantavia ja vahvistavia asioita ovat muun muassa riittävät yöunet, terveellinen ja monipuolinen ruokavalio, liikunta ja hygienia, joka alkaa yleensä käsien pesemisestä.

Nyt Korroosio Comedy -ryhmä on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa esitellään erilaisia keinoja yrittää torjua flunssaa ja parantaa sitä. Videolla ystävä antaa toiselle neuvoja ja erilaisia niksejä, joita miehen tulisi kokeilla parantuakseen taudista.

Suomalainen Korroosio Comedy on julkaissut parin vuoden aikana useita videoita, joista on muodostunut nettihittejä. Miehet ovat onnistuneet tekemään monia osuvia sketsejä ja parodioita, jotka ovat saaneet ihmiset nauramaan ja samaistumaan niissä esitettyihin tilanteisiin.