Jennifer Aniston tyrmäävän seksikäs kaunotar – ei uskoisi 51-vuotiaaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jennifer Aniston muistetaan alun perin huippusuositusta Frendit-sarjasta. Sarjan jälkeen nainen on tähdittänyt myös lukemattomia elokuvia. Nyt nainen nähdään seksikkäissä kuvissa, jotka ovat saaneet paljon huomiota osakseen.

Jennifer Aniston täytti juuri 51 vuotta. Interview Magazine -lehti julkaisi sopivasti tähden syntymäpäivänä naisesta otetut upeat kuvat, joissa Aniston esittelee timmiä vartaloaan. Nainen ei näytä vanhenneen vuosien saatossa lainkaan.

Kuvissa Jennifer Aniston esittelee hänen upeita jalkojaan, paljaita käsivarsiaan ja vatsaansa. Naisen yllä nähdään yhdessä kuvassa musta mekko ja toisessa nahkainen hame. Kolmas kuva, jossa Aniston poseeraa pitkävartisissa nahkasaappaissa ja nahkatakissa, on tehnyt ihmisiin suurimman vaikutuksen.