Justin Bieberin hauska ruoka-autotempaus videolla – yllätti fanit herkullisella ruoalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuukausi sitten fanit julkaisivat ihmeissään kuvia Yammy-nimisestä ruokakärrystä, jonka myyjinä he yllättäin pääsivät näkemään juontaja James Cordenin ja Justin Bieberin. Kaksikko kuvasi juontajan ohjelmaan hauskaa osiota, joka julkaistiin nyt verkossa.

Justin Bieber työskenteli yhden päivän ajan keskusteluohjelman juontajan James Cordenin kanssa ruoka-autossa. Videolla nähdään miten parivaljakko ajaa auton myyntipaikalle, jossa miehet tarjoilivat grillattuja juustovoileipiä ja kalatacoja ruokakärrystään. Sana alkoi nopeasti kiirimään ja ennen kuin miehet huomasivatkaan piha olikin jo täynnä asiakkaita ja faneja.

Videolla nähdään, että juontaja ja poptähti valmistivat oikeasti itse kaikki annokset. Asiakkaat saivat maksaa ruoasta omantuntonsa mukaan niin paljon tai vähän kuin he halusivat. Kaikki ruoka-auton tekemät tuotot menivät suoraan Los Angelesissa toimivalle ruokapankille.