Kurvitar Lizzo ei halua kuulla arvostelua miehiltä: ”En puhu peniksesi koosta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lizzo, oikealta nimeltään Melissa Viviane Jefferson, on musiikin monitaituri. 31-vuotias nainen osaa laulaa, räpätä ja soittaa huilua, minkä lisäksi hän on myös esiintynyt muun muassa uudessa Hustlers – Korkojen kera -elokuvassa.

Lizzo on tunnettu positiivisen minäkuvan puolestapuhuja. Hän ei pelkää esitellä omia kurvejaan, minkä vuoksi nainen nähdäänkin usein bikineissä tai seksikkäissä alusvaatteissa hänen omalla Instagram-kanavallaan. Nyt nainen on ihmetellyt Radar Online -sivuston mukaan sitä minkä vuoksi miehet saavat arvostella naisten ulkonäköä.

Lizzon mielestä on kummallista miten miehet kokevat oikeudekseen kritisoida naisten ulkoista olemusta, mutta naiset eivät voi vähätellä miehiä esimerkiksi heidän penistensä koon perusteella. Lizzon mukaan peniksen koko on samalla tavalla fyysinen ominaisuus miesten kehossa kuin naistenkin muodot heidän kehoissaan.

Muusikko peräänkuuluttaa tasa-arvoa ja haluaisi, että miehet eivät arvostelisi naisia. Lizzon mukaan kaikkien kukkien tulisi antaa kukkia sen sijaan, että ihmiset keskittyvät osoittelemaan toistensa epätäydellisyyksiä ja näkemiään virheitä.

View this post on Instagram

Gettin ready for side nigga day ❤️ love u babe 💐

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on

View this post on Instagram

Roll Model.

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on

View this post on Instagram

I love you. You are beautiful. You can do anything. (Repeat)

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on