Kylie Jenner esitteli videolla – näin saa huulet näyttämään isommilta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner oli pitkään tunnettu hänen pulleista huulistaan, jollaisia monet nuoret naiset yrittivät kopioida. Jenner sai aikaan suurten huulien trendin, joka näkyi täyteainepistosten suosiossa ja meikkityylissä, jossa huulet rajataan huultenrajauskynällä reilusti omia huulia suuremmiksi.

Kylie Jenner yllätti kaikki poistamalla täyteaineet huulista hänen esikoisensa Stormin synnyttyä. Sen jälkeen nainen on kuitenkin meikin avulla saanut huulensa edelleen näyttämään todella muhkeilta. Nyt Jenner esittelee hänen meikkaustekniikkansa Kylie Cosmetics -yrityksen Instagram-sivustolla.

Kylie Jenner näyttää miten hän saa huulet näyttämään todella pulleilta huulimeikin avulla. Videolla nähdään miten nainen on ylirajannut huulet ruskean meikkikynän avulla. Sen jälkeen hän levittää huuliinsa nestemäistä huulipunaa ja viimeistelee meikin vielä läpinäkyvällä kiillolla.