Taryn Manning on huolissaan Britney Spearsista – pelkää tähden mielenterveyden puolesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Taryn Manning näytteli Britney Spearsin kanssa Crossroads-elokuvassa vuonna 2002, jolloin naiset tutustuivat toisiinsa. Nyt näyttelijä ilmaisi huolensa poptähteä kohtaan sosiaalisessa mediassa, minkä vuoksi hän sai Spearsin faneilta paljon vihapostia.

Taryn Manning julkaisi yhteiskuvan Britney Spearsin kanssa ja kirjoitti, että hän on tähdestä huolissaan. Julkaisu sai nopeasti niin suuren mediahuomion, että Manning päätti poistaa kuvan omalta Instagram-kanavaltaan kokonaan. Nyt näyttelijä on julkaissut uuden kuvan, jonka yhteydessä hän selittää omaa tekoaan.

Taryn Manning ei yrittänyt saada mediahuomiota osakseen vaan kertoo aidosti olevansa huolissaan Britney Spearsin hyvinvoinnista. 41-vuotias Manning kertoo, että moni on ottanut häneen yhteyttä ja pyytänyt häntä tekemään jotain, koska ihmiset ovat epäilleet, että Britney Spearsilla ei ole kaikki hyvin.

Britneyn fanit ovat epäilleet, että tähti ei ole pitkään aikaan ollut itse edes sosiaalisessa mediassa läsnä vaan viimeisimmät julkaisut ovat vanhoja ja kauan aikaa sitten kuvattuja. Manning pyytää Britneyltä myös anteeksi sitä, että asia sai niin paljon huomiota. Laulaja itse ei ole kuitenkaan vielä vastannut julkaisuihin mitään.

https://www.instagram.com/p/B8ffWEGBV8e/