Taryn Manning on huolissaan Britney Spearsista – pelkää tähden mielenterveyden puolesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Taryn Manning näytteli Britney Spearsin kanssa Crossroads-elokuvassa vuonna 2002, jolloin naiset tutustuivat toisiinsa. Nyt näyttelijä ilmaisi huolensa poptähteä kohtaan sosiaalisessa mediassa, minkä vuoksi hän sai Spearsin faneilta paljon vihapostia.

Taryn Manning julkaisi yhteiskuvan Britney Spearsin kanssa ja kirjoitti, että hän on tähdestä huolissaan. Julkaisu sai nopeasti niin suuren mediahuomion, että Manning päätti poistaa kuvan omalta Instagram-kanavaltaan kokonaan. Nyt näyttelijä on julkaissut uuden kuvan, jonka yhteydessä hän selittää omaa tekoaan.

Taryn Manning ei yrittänyt saada mediahuomiota osakseen vaan kertoo aidosti olevansa huolissaan Britney Spearsin hyvinvoinnista. 41-vuotias Manning kertoo, että moni on ottanut häneen yhteyttä ja pyytänyt häntä tekemään jotain, koska ihmiset ovat epäilleet, että Britney Spearsilla ei ole kaikki hyvin.

Britneyn fanit ovat epäilleet, että tähti ei ole pitkään aikaan ollut itse edes sosiaalisessa mediassa läsnä vaan viimeisimmät julkaisut ovat vanhoja ja kauan aikaa sitten kuvattuja. Manning pyytää Britneyltä myös anteeksi sitä, että asia sai niin paljon huomiota. Laulaja itse ei ole kuitenkaan vielä vastannut julkaisuihin mitään.

View this post on Instagram

Response to media: First off, my apologies to Britney. I had no media agenda. Never was I seeking attention, nor press via Britney. The reason why I posted was because many fans of her contact me daily BEGGING me to do something. I used to not respond. Then, I started to ask for proof of these allegations they presented. Finally, I posted because it was eating away at me for months. What if there is something wrong? I wanted my post to be about the forgotten ones, hence the sentiment. I did not expect the amount of hate in my inbox though, and I don’t need it in my life, people can be cruel. I like Britney, we had a blast at that time, and I want her happy like any decent human would want for another. The Christian in me sees the Christian in her. You are so very loved ✝️

A post shared by Taryn Manning (@tarynmanning) on