Daniel Radcliffe ei palaa Harry Potteriksi – Potter-fanien toivo sammui lopullisesti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittinäyttelijä Daniel Radcliffe on monille tuttu Harry Potter -elokuvien nimikkoroolista. J.K. Rowlingin kirjasarjaan perustuvissa kahdeksassa elokuvassa esiintynyt näyttelijä ei kuitenkaan suunnittele palaavansa rooliin.

Radcliffe kertoi Variety-lehdelle, ettei hän anna mielellään mehdotonta ei-vastausta kysymyksiin. Näyttelijä ei silti pidä Harry Potterin rooliin oalaamista todennäköisenä. Tähti nauttii mahdollisuudesta tehdä monipuolisia rooleja sitoutumatta niihin vuosikausiksi.

– Ne elokuvat ovat siirtyneet eteenpäin ja pärjäävät hyvin ilman minua. Se sopii minulle hyvin ja pidän nykyisestä elämästäni. En sano etten enää koskaa palaisi elokuvasarjojen pariin, mutta pidän nykyisen urani joustavuudesta, Radcliffe totesi.

Radcliffe nähdään seuraavaksi elokuvassa Guns Akimbo. Siinä hän näyttelee miestä, joka joutuu taistelemaan henkensä edestä herättyään käsiaseet pultattuina käsiinsä.