Lena Meyer-Landrutin lomakuva ihastuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2010 Euroviisut voittanut Saksan edustaja, 28-vuotias Lena Meyer-Landrut, on viettänyt jo vuosien ajan hiljaiseloa kansainvälisestä julkisuudesta. Voittonsa jälkeen hän aiheutti kohua, kun hänen 18-vuotiaana tekemänsä nakuvideo päätyi verkkoon.

View this post on Instagram

Freckles slowly coming in. ☀️

A post shared by Lena (@lenameyerlandrut) on

Nyt viisuvoittaja on julkaissut naistenpäivän kunniaksi valokuvan itsestään lomailemassa etelän auringossa, jossa hän oli kiivennyt puuhun valkoiset bikinit yllään.

Satellite-kappaleellaan viisuvoiton ottanut Lena Meyer-Landrut päätyi Saksan viisukarsintoihin alunperin vahingossa surffailtuaan netissä ja ilmoittauduttuaan mukaan karsintoihin hetken mielijohteesta. Lena täytti viikkoa ennen Euroviisuja 19 vuotta. Kohuttuja nakukuvia ikuistettaessa hän oli vielä 17-vuotias.