Suomalais-brittiläinen Hills+Dash julkaisi esikoissinglensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalais-brittiläinen tuottaja-vokalistiduo Hills+Dash -yhtye on julkaissut Come And Go -esikoissinglensä. Musiikillisesti kappale edustaa tekijöidensä mukaan brittihousea maustettu varhaisilla 1990-luvun biiteillä. Yhtyeen muodostavat Petri ”Samuel Hills” Mäkitalo ja Nicole ”Dash” Jones.

Parivaljakko jakaa rakkauden 1990-luvun elektroniseen musiikkiin ja halusi uudella julkaisullaan tuoda aikakauden elementtejä tämän päivän elektroniseen musiikkiin. Kappaleen voi kuunnella tästä linkistä. Mäkitalo on aiemmin esiintynyt Ultrassa ja Tomorrowlandissa, jotka molemmat kuuluvat maailman isoimpien elektronisen musiikin festivaalien joukkoon.

Nicole Dash Jones sen sijaan on julkaissut musiikkia merkittävillä levy-yhtiöillä, kuten Anjunabeats, Ministry of Sound ja Mau5trap. Jonesin takataskussa on myös Billboard 1 Airplay sija M’Blackin Heartbreak-kappaleen kanssa. Lisäksi hän on tehnyt musiikkia yhdessä esimerkiksi Cheryl Colen ja Ronan Keatingin kanssa.

– Olemme todella innoissamme tästä ensimmäisestä julkaisusta ja tämä on vasta alkumakua siitä mitä musiikkimme on. Tulemme Hillssin kanssa hieman erillaisista taustoista, ja kun yhdistämme molemmat maailmat, saamme jotain upeaa aikaan. Musiikin lisäksi myöhemmin voitte nähdä myös muotimaailman juttuja meiltä, Nicole kertoo.