Tästä kosinnasta on vaikea laittaa massiivisemmaksi – 16 panssarivaunua muodosti sydämen rakastavaisten ympärille!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suurieleisten ja teatraalisten kosimistilanteiden voisi kuvitella olevan pääasiassa amerikkalainen tapa. Nyt Venäjällä on kuitenkin kosittu tavalla, josta on vaikea laittaa paremmaksi.

Venäjän armeijan luutnantti Denis Kazantsev pyysi ystävänpäivänä tyttöystävänsä Alexandra Kopytovan kättä. Hän saanut upseeriystäviänsä muodostamaan panssarivaunuilla lumeen sydämen muodon rakastavaisten ympärille.

Taatusti epätyypillinen kosiminen ikuistettiin videoksi, joka on sittemmin levinnyt viraalina internetissä. Siinä Kazantsev nähdään polvistumassa Kopytovan edessä yhteensä 16 panssarivaunun keskellä Alabinon harjoitusalueella. Tyttöystävä vastasi luutnantin kosintaan myöntävästi.