Amy Schumer jakoi hauskan vinkin lapsiperheille – pahvilaatikosta vauvalle puuhapaikka

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja koomikko Amy Schumer ja julkkiskokkina tunnettu Chris Fischer saivat ensimmäisen lapsensa, Gene-pojan, viime vuoden toukokuussa. Nyt pariskunta on jakanut naisen YouTube-kanavalla hauskan niksin, joka helpottaa vauvan viihdyttämistä.

Amy Schumer esittelee hänen miehensä kuvaamalla videolla pahvilaatikkoa, jonka he ovat muuttaneet pojalleen puuhapaikaksi. Nainen näyttää miten he ovat pehmustaneet laatikon ja tehneet siitä pojalleen paikan, jossa vauva viihtyy erinomaisesti. Schumerin mukaan laatikko on hauska leikkipaikka juuri kahdeksankuiselle, joka opettelee seisomaan ja haluaa nousta laitaa vasten.

Amy Schumer ja Chris Fischer menivät naimisiin kaksi vuotta sitten. Häät olivat todellinen yllätys jopa heidän läheisilleen, sillä pari oli ehtinyt seurustella niitä ennen vasta muutaman kuukauden ajan. Tällä hetkellä aviopari yrittää saada Gene-pojalleen sisarusta hedelmöityshoitojen avulla.