Demi Rosen bodyn alaosasta puuttui jotain? Paljastava asuvalinta sekoitti somen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose tunnetaan todella näyttävistä kuvista sosiaalisessa mediassa. Maailmankuuluksi kuvillaan noussut kurvitar nähdään usein hyvin niukoissa asuissa, joissa hänen muodokas vartalonsa pääsee oikeuksiinsa parhaalla mahdollisella tavalla.

View this post on Instagram

20 days until my birthday… 25 soon come💓♈️

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

24-vuotias Demi Rose poseeraa tällä kertaa kahdessa upeassa kuvassa, joista toisessa hänellä on yllään miestenlehti Playboyn teemalla varustettu hopeanhohtoinen uimapuku. Toisessa kuvassa hänet nähdään poseeraamassa Miamissa leopardikuvioisessa bodyssä, jonka alaosasta vaikuttaa puuttuvan jotain olennaista. Ainakaan siihen ei ole liikaa tuhlattu kangasta.

View this post on Instagram

Wild spirit 🐾 @brendanforbes

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Demi Rose on kuvannut viime aikoina paljon näyttävää sisältöä Instagram-kanavalleen etenkin hänen omilta lomamatkoiltaan. Rose ihastutti seuraajiaan taannoin leikkisällä kuvalla, jossa hän makoilee rantahiekalle asetetun lehden päällä ja esittelee paljaita pakaroitaan. Hänen tuoreimmat kuvansa haastavat näyttävyydessä edeltäjänsä kirkkaasti.