Dramaattinen tilanne videolle – lumivyöryyn hautautunut pelastettiin Alpeilla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ranskan Alpeilla todistettiin taannoin tilannetta joka olisi voinut päättyä traagisesti. Lumen alle oli hautautunut nuori nainen, jonka toinen laskettelija onneksi onnistui huomaamaan.

Will Field oli laskettelemassa Les Arcsin hiihtokeskuksella, kun hän huomasi lumihangesta törröttävät jalat. Näky olisi voinut olla jopa koominen jollei uhri olisi ollut hengenvaarassa. 23-vuotias Field päätti toimia nopeasti ja alkoi kaivamaan lunta pois mukanaan onneksi olleella lapiolla.

Fieldin ja toisen paikalle osuneen henkilön ansiosta uhri, 19-vuotias nainen onnistuttiin pelastamaan. Vapaa-ajasta nauttinut hiihtokeskuksen työntekijä oli lasketellut muusta ryhmästään erillään, törmännyt lumikinokseen ja lentänyt pääedellä hankeen. Hän ei Indenpendent-lehden mukaan ehtinyt kärsiä vakavista vammoista.