Kendall Jenner neuvoo ihmisiä rakastamaan itseään – tässä siihen paras keino

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-tähti Kendall Jenner on luonut menestyksekästä uraa mallina. Kendall Jenner on poseerannut jo useiden suurten muotitalojen kuvissa, ja nyt kaunotar nähdään mainostamassa muotimerkki Calvin Kleinin alusvaatteita.

Kendall Jenner antoi Britannian ELLE-lehdelle haastattelun ollessaan Calvin Klein -kampanjan kuvauksissa. Jenner kertoi, että hänen mielestään ihmisten tulisi rakastaa itseään enemmän. Nainen kehottaa ihmisiä hoitamaan omaa hyvinvointiaan paremmin ja muistamaan toisinaan myös rajoittaa omaa ruutuaikaansa.

Jenner neuvoi pysähtymään ja laittamaan puhelimet, tietokoneet ja televisiot kiinni. Myös teknologia ja näyttöpäätteen katsominen saavat aivot käymään ylikierroksilla, minkä vuoksi malli kehottaakin välillä vain kuuntelemaan omia ajatuksiaan ja menemään ulos esimerkiksi kävelylle töiden jälkeen.