Macaulay Culkin mukana American Horror Story -suosikkisarjan uudella kaudella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksin kotona -elokuvista tunnettu entinen lapsitähti Macaulay Culkin keskittyy nykyään pääasiassa podcast-uraansa. Nyt näyttelijä on kiinnitetty suositun kauhusarjan näyttelijäkaartiin.

39-vuotias Culkin on mukana American Horror Story -sarjan tulevalla 10. tuotantokaudella. Kauhusarjan luoja Ryan Myrphyn Instagramissa jakaman teaser-videon mukaan mukana ovat myös muun muassa sarjan vanhat tähdet Kathy Bates, Evan Peters, Sarah Paulson ja Angelica Ross.

Macaulay Culkin lukeutui jonkin aikaa 1990-luvun suurimpiin lapsitähtiin elokuvien, kuten Yksin kotona, Tyttöni mun ja Serkkupoika ansiosta. Tähti kuitenkin lopetti näyttelemisen vuosiksi teini-iän saavutettuaan. Viime vuosina Culkin on nähty muun muassa Changeland-elokuvassa ja Dollface-sarjassa.

 

View this post on Instagram

#AHSSeason10

A post shared by Ryan Murphy (@mrrpmurphy) on