Miehet yrittivät meikata kuin kauneusgurut – huvittavat lopputulokset videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube on pullollaan kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvää sisältöä. Erilaiset meikkitutoriaalit ja kosmetiikka-arvostelut ovat hyvin suosittuja ja moni videobloggaaja onkin onnistunut tekemään sillä erinomaisen elannon itselleen. Nyt neljä miestä päättivät yrittää meikata kuin YouTuben suosituimmat kauneusgurut.

The Try Guys -kanavan neljä kaverusta ottivat nyt haasteekseen luoda itselleen meikkityylit, joista suosituimmat kauneusgurut ovat tunnettuja. Meikkityylit ovat peräisin meikkitaiteilijoiden omista kampanjakuvista, joilla he myyvät omia luomiväripalettejaan.

Miehet yrittävät toistaa meikkityylin omiin kasvoihinsa vain katsomalla mainoskuvia. Kuten arvata saattaa, he eivät onnistu vaikeassa tehtävässään kovinkaan hyvin. Onneksi ystävyksillä tuntuu kuitenkin olevan hauskaa samalla kun he tutustuvat kosmetiikan mystiseen maailmaan.