Amy Schumer yrittää lasta hedelmöityshoitojen avulla: ”Olen aivan loppu”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja koomikko Amy Schumer ja julkkiskokkina tunnettu Chris Fischer saivat ensimmäisen lapsensa, Gene-pojan, viime vuoden toukokuussa. Pariskunta on alkanut viime vuoden lopulla yrittämään pojalle sisarusta, mutta se ei käynytkään niin helposti kuin pari toivoi.

Amy Schumer on jakanut rehellisiä päivityksiä sosiaalisessa mediassa hänen taipaleestaan hedelmöityshoitojen kanssa. Tammikuun alussa nainen kertoi olevansa lopen uupunut koko hommaan, ja pyysi seuraajiltaan tukea ja vinkkejä. Niitä hän onneksi myös sai.

Amy Schumer on ollut todella kiitollinen saamastaan tuesta naisilta, jotka ovat läpikäyneet samat hoidot. Tähti kertoi, että häneltä saatiin 35 munasolua, joista 26 onnistuttiin jäädyttämään. Näistä kaikista kuitenkin saatiin vain yksi normaali alkio, mistä nainen on toki kiitollinen, mutta myös hieman pettynyt. Schumer kuitenkin toivoo yhden alkion riittävän ja aloittavan onnistuneen raskauden.

View this post on Instagram

Hey! So ivf went like this for us. They retrieved 35 eggs from me. Not bad for the old gal right? Then 26 fertilized! Whoah right? For all of those we got 1 normal embryo from that and 2 low level mosaic (mosaic means there are some abnormal cells but can still lead to a healthy baby) So we feel lucky we got 1! But what a drop off right? Anyway I have so appreciated everyone sharing their Ivf stories with me. They made me feel empowered and supported. So I wanted to tell you how mine went down. So many women go through many rounds of ivf which is painful and mentally grueling. I heard from hundreds of women about my their miscarriages and struggles and also many hopeful stories about how after rounds and rounds of ivf it worked!! It has been really encouraging. Thank you. Anyway I am so grateful for our son and that we have the resources to get help in this way. I just wanted to share and send love and strength to all of the warrior women who go through this process. 🎸💪🏾 my number is in my bio if you are open to text me your experience or whatever you feel like. I read them when I can’t sleep or have time 👻

A post shared by @ amyschumer on