Kasvonsa tatuoinut Amanda Bynes tilittää: ”Paparazzit saavat minut näyttämään rumalta!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Takavuosien teinitähti Amanda Bynes nousee aika ajoin otsikoihin elämänhallinnallisten vaikeuksien vuoksi. Nainen on kärsinyt vakavista mielenterveysongelmista ja päihderiippuvuuksista. Nyt hän syyttää paparazzeja, eli julkisuuden henkilöitä valokuvaavia ihmisiä siitä, että hän näyttää rumalta lehtien palstoilla.

– Puhun nyt siitä, missä minulla on 16 leukaa kasvoissa ja näytän aivan erilaiselta. Rehellisesti sanoen on todella kauhistuttavaa katsoa omia kuvia netistä. Alan itkemään pelkästä ajatuksesta, Amanda Bynes tilittää Instagram-videolla.

Hän kertoo valokuvien saavan hänet näyttämään rumalta. Entinen näyttelijä kuitenkin haluaa muistuttaa ihmisiä, että hän on samanlainen kuin muutkin, jotka haluavat näyttää parhaimmaltaan. Amanda Bynes on ottanut hiljattain kaksi sydäntatuointia kasvoihinsa. Hän on kihloissa vieroitushoidossa tapaamansa Paul Michaelin kanssa.

View this post on Instagram

Paparazzi

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on