Pienipeniksisille miehille oma deittipalvelu

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erilaisten deittisovellusten ja -sivustojen kirjo on kasvanut palvelulla, jossa koolla ei ole väliä. Dinky One on tiettävästi maailman ensimmäinen pienen peniksen omistaville suunnattu treffisivusto.

Dinky Onen mukaan penisten maailmanlaajuinen keskipituus on noin 14 senttiä. Palveluun voi liittyä, mikäli peniksen pituus asettuu keskiarvon alapuolelle. Dinky Onen kerrotaan olevan avoin niin miehille, naisille kuin transsukupuolisillekin seuranhakijoille.

Treffipalvelun perustaja David Minns kertoo New York Post -lehdelle keskivertoa pienemmän peniksen omistavien miesten voivat käyttää sivustoa yksityisesti ja etsiä näin ollen seuraa tavanomaisten verkostojensa ulkopuolelta. Dinky Onella kerrotaan olevan toistaiseksi yli 27,000 käyttäjää, joista 71 prosenttia on miehiä.