Joan Smalls putosi altaaseen – nyt oli näyttävää toimintaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puertoricolainen supermalli ja näyttelijä Joan Smalls tuli alun perin tunnetuksi kosmetiikkayritys Estée Lauderin kasvona. Uransa aikana nainen on ollut useiden ammattimeikkaajien meikattavana, mikä on opettanut hänelle niksin jos toisenkin.

Nyt Joan nähdään sosiaalisen median kuvissaan nauttimassa melko vauhdikkaasta päivästä uima-altaassa, jossa hän yritti pysyä suurikokoisen vaaleanpunaisen vesilelun päällä. Se ei tietenkään onnistunut kovin hyvin, joten Smalls putosi päistikkaa uima-altaaseen. Onneksi hänellä oli yllään vain bikinit, joten tunnelma oli ainakin kuvien perusteella iloinen.

View this post on Instagram

Poured my heart into this one 🙏🏽 #secretos

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on

Taannoin kuvankaunis ja upeavartaloinen Joan Smalls esitteli vartaloaan Puerto Ricossa San Juanin maineikkaalla Isla Verde Beachilla, jossa hän keikisteli kameralle häviävän pienissä bikineissä ja on sittemmin muun muassa tanssinut villisti bikineissä.