Suvi Teräsniskan keikat siirtyvät vuodella – syynä koronavirus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suvi Teräsniskan lähes täysin loppuunmyytyä Ihmisen poika -kiertuetta on jäljellä vielä 11 konsertin verran. Vallitsevan tilanteen vuoksi jäljellä olevat konsertit on kuitenkin päätetty siirtää kevääseen 2021. Hallitus on tänään suosittanut, että kaikki yli 500 ihmisen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka.

Lipun ostaneita tiedotetaan uusista konserttipäivämääristä mahdollimman pian. Kiertueelle jo ostetut liput käyvät sellaisenaan konsertin uuteen päivämäärään tai ne voi halutessaan palauttaa virallisen lipunvälittäjän palautusohjeiden mukaisesti alkuperäiseen konserttipäivämäärään mennessä. Alla konsertit ja niiden lipunvälittäjät.

Suvi Teräsniska – Ihmiset poika

pe 13.3. Turku – Lippu.fila 14.3. Espoo – Ticketmastersu 15.3. Lohja – Ticketmasterpe 20.3. Hämeenlinna – Ticketmasterla 21.3. Jyväskylä – Lippu.fito 26.3. Kokkola – Ticketmasterpe 27.3. Oulu – Ticketmasterla 28.3. Kuopio – Lippu.fisu 29.3. Kuusamo – Ticketmasterpe 3.4. Helsinki – Ticketmasterla 4.4. Tampere – Lippu.fi