Suvi Teräsniskan keikat siirtyvät vuodella – syynä koronavirus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suvi Teräsniskan lähes täysin loppuunmyytyä Ihmisen poika -kiertuetta on jäljellä vielä 11 konsertin verran. Vallitsevan tilanteen vuoksi jäljellä olevat konsertit on kuitenkin päätetty siirtää kevääseen 2021. Hallitus on tänään suosittanut, että kaikki yli 500 ihmisen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka.

Lipun ostaneita tiedotetaan uusista konserttipäivämääristä mahdollimman pian. Kiertueelle jo ostetut liput käyvät sellaisenaan konsertin uuteen päivämäärään tai ne voi halutessaan palauttaa virallisen lipunvälittäjän palautusohjeiden mukaisesti alkuperäiseen konserttipäivämäärään mennessä. Alla konsertit ja niiden lipunvälittäjät.

Suvi Teräsniska – Ihmiset poika

pe 13.3. Turku – Lippu.fi

la 14.3. Espoo – Ticketmaster

su 15.3. Lohja – Ticketmaster

pe 20.3. Hämeenlinna – Ticketmaster

la 21.3. Jyväskylä – Lippu.fi

to 26.3. Kokkola – Ticketmaster

pe 27.3. Oulu – Ticketmaster

la 28.3. Kuopio – Lippu.fi

su 29.3. Kuusamo – Ticketmaster

pe 3.4. Helsinki – Ticketmaster

la 4.4. Tampere – Lippu.fi