Ellie Goulding kertoi loppuunpalamisestaan – oli koukussa treenaamiseen

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen poptähti Ellie Goulding saavutti suuren suosion kymmenen vuotta sitten julkaistuaan debyyttialbuminsa. Nopea menestyminen alalla ja kiireinen kiertueaikataulu aiheuttivat kuitenkin nopeasti tähden loppuunpalamisen.

Nyt 33-vuotias Ellie Goulding on avautunut kokemistaan haasteista etenkin henkisen jaksamisen suhteen. Nainen kertoi aiemmin sairastavansa huijarisyndroomaa uskoessaan, että ei ollut tarpeeksi taitava eikä täten oikeutettu mihinkään saavutuksiinsa. Nyt Goulding kertoi myös pakonomaisesta treenaamisestaan.

Ellie Goulding kertoi Daily Mail -lehdelle, että treenaaminen alkoi siitä, että hän koki tarvetta kompensoida kiertueella epätervettä ruokavaliota ja nautittuja alkoholidrinkkejä. Aluksi hän nautti treenaamisesta, mutta lopulta hän ei enää edes pitänyt kuntosalilla käymisestä. Tähti kuitenkin koki pakonomaisen tarpeen treenata joka ikinen päivä.

Lopulta hänen aviomiehensä Caspar Jopling, joka on entinen olympiatason urheilija, sai naisen perääntymään treenaamisesta. Nyt katsoessaan taakse päin Ellie Goulding on huomannut, että hän oli täysin riippuvainen treenaamisesta ja koukuttunut siihen. Tällä hetkellä tähti voi kuitenkin paremmin ja pyrkii pitämään hyvää huolta sekä henkisestä että fyysisestä hyvinvoinnistaan.