Nainen pidätettiin autovarkaudesta – väitti poliiseille olevansa Beyonce

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisit kohtaavat työssään usein rikoksista epäiltyjen heille kertomiin mitä korkealentoisimpiin väitteisiin. Nyt eräs autovarkaudesta pidätetty nainen on väittänyt olevansa yksi maailman tunnetuimmista poptähdistä.

48-vuotias Surena Henry pidätettiin New Mexicon Las Crucesissa poliisin huomattua hänen ajamansa auton muistuttavan epäilyttävästi varastetuksi ilmoitettua ajoneuvoa. Hän oli väittänyt poliisille olevansa Beyonce Knowles. Väite ei mennyt läpi.

Henryn itsensä mukaan hän oli nähnyt varastamansa auton avainten olevan sen sisällä ja päättänyt lähteä huviajelulle. Naista syytetään nyt autovarkaudesta, henkilöllisyytensä salaamisesta ja pidätyksen vastustamisesta, uutisoi Las Cruces Sun News.