Oppilas myi käsidesin lorauksia koulussa – erotettiin määräajaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronavirus on saanut liikkeelle paitsi hamstraajat, myös ne jotka myyvät hamstraamiaan tuotteita kalliimmalla eteenpäin. Kyseenalaista lisätienestiä ovat koronaviruksen avulla tienanneet jopa lapset.

Iso-Britannian Leedsissä sijaitsevaa Dixon’s Unity Academyä käyvä 13-vuotias Oliver Cooper oli ottanut kouluun pullollisen käsidesiä. Hän myi ainetta muille koululaisille hintaan 50 penceä, eli noin 56 senttiä per loraus. Pullollinen desinfiointiainetta maksoi kaupassa 1,60 puntaa, eli noin 1,80 euroa.

Oliver onnistui tienaamaan rahaa noin 10 euron edestä. Hänet erotettiin määräajaksi koulusta opettajien kuultua hänen harjoittamastaan liiketoimista. Lapsen äiti ei ollut poikansa toimista innoissaan sittemmin viraalina levinneessä Facebook-julkaisussa.

 

This is a picture of my teenage son just getting in from school.Why is he getting in from school at 10:53am you ask?…

Publiée par Jenny Tompkins sur Mercredi 11 mars 2020