Pyhimys ja Anna Abreu eivät peruneet keikkojaan – saavat kovaa kritiikkiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronaviruksen leviämisen myötä kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet on suositeltu perumaan. Lukuisia lähiaikojen musiikkitapahtumia onkin päätetty perua myös niissä tapauksissa, joissa esiintymispaikan kapasiteetti ei ylittäisi kyseistä määrää.

Räppäri Pyhimys esiintyi torstaina Turun Apollossa, mutta ilmoitti tapahtuman kapasiteetin pienentyneen 500 henkeen. Samoin tehtiin myös Anna Abreun Jyväskylän esiintymisensä tapauksessa. Abreu kehotti Instagramissa yleisöä muistamaan käsihygienian tärkeyden ja jäämään kotiin, mikäli he ovat kipeitä.

Artistien päätös olla perumatta esiintymiset mutta järjestää ne pienemmässä mittakaavassa sai aikaan pienoisen somemyrskyn. Twitterissä jopa vaadittiin Pyhimystä ja Abreuta boikottiin. Anna Abreu on sittemmin julkaissut aiheeseen liittyvän Instagram-viestin, jossa hän pahoitteli tapahtunutta ja ilmoitti kaikkien tulevien esiintymistensä peruuntuneen koko keväältä.

– Esiinnyin eilen Jyväskylässä, koska sain järjestäjältä tiedon, että yleisö rajataan 500 henkeen, eikä syytä perumiselle siksi ole. Olen pahoillani siitä, että keikka vedettiin. Tää tilanne on mulle kuten kaikille muillekin täysin uusi, Anna Abreu kirjoitti.

– Toimin saamieni ohjeiden mukaisesti tilanteessa, jossa keikkaa ei järjestäjän puolesta peruttu. Nyt kuitenkin viisaampana ja myöskin keikkajärjestäjien kanssa yhteisymmärrykseen päästyämme on päädytty tähän ratkaisuun. Tämä tilanne on meille kaikille pelottava ja uusi, mutta tällaisena aikana on mielestäni tärkeää vetää yhtä köyttä ja pitää huolta toisistamme.

Instagram
Instagram