Vanhukset kokeilivat uusimpia ruokatrendejä – eivät ymmärtäneet suosiota

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisen median avulla monet ruokatrendit lähtevät todella nopeasti lentoon ja leviävät ympäri maailmaa. Moni ravintola lisääkin nykyään ruokalistalleen jotain melko älytöntä vain sen vuoksi, että se saisi aikaan kiinnostusta esimerkiksi Instagramissa.

Nyt vanhempaa sukupolvea edustavat henkilöt pääsivät FBE-kanavan julkaisemalla videolla testaamaan erilaisia ruokatrendejä, jotka ovat tällä hetkellä hyvin suosittuja. Osaan ruoista he olivat tutustuneet jo aiemmin, mutta suuri osa juomista ja ruoista tuli heille kuitenkin yllätyksenä.

Koemaisteluun osallistuneet henkilöt maistelivat muun muassa Impossible Burger -hampurilaista, inkiväärishottia, aktiivihiilivettä ja matcha-donitseja. Eniten vaikeuksia vanhusten makupaletille tuotti inkiväärishotti, joka näytti polttavan jokaisen suuta. Avokadoleipä ja kasvishampurilainen näyttivät maistuvan parhaiten.