Veikkaus sulkee kaikki pelikoneensa ja pelipaikkansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen rahapeleistä vastaava Veikkaus on vastannut sosiaalisessa mediassa esitettyyn kritiikin ja kauppiaiden ennakoiviin toimiin ilmoittamalla kaikkien pelikoneidensa ja pelipaikkojensa sulkemisesta. Koronavirus leviää myös kosketuksen välityksellä ja virus voi elää eri pinnoilla jopa päiväkausia, joten pelikoneet voivat olla yksi tartuntojen lähde.

Veikkaus on saanut jo parin päivän ajan kovaa kritiikkiä pelikoneistaan, mutta peliyhtiö on vastannut siihen vähättelemällä tartuntavaaraa pelikoneista. Tämän seurauksena osa kauppiaista ryhtyi itse toimenpiteisiin ja sammutti supermarkettien auloissa olevat pelikoneet.

Hetki sitten Veikkaus ilmoitti tulleensa toisiin ajatuksiin ja sulkevansa pelikoneensa. Yhtiö perustaa päätöksensä siihen, että se haluaa vähentää asiakkaidensa, kumppaneidensa ja henkilökuntansa riskiä saada koronavirustartunta. Pelikoneiden ja pelipaikkojen sulkeminen jatkuu ainakin maaliskuun loppuun saakka.