Supertähti Billy Joelin kotiin murtauduttiin – 12 moottoripyörää tuhottiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän linjan amerikkalainen laulaja-lauluntekijä ja pianisti Billy Joel on joutunut mittavan rikoksen kohteeksi. Tähden kotiin iski hänen moottoripyöräkokoelmaansa vandalisoinut henkilö.

Billy Joelin New Yorkin Long Islandilla sijaitsevaan kartanoon murtauduttiin viikonlopun aikana. Tekijä aiheutti mittavia vahinkoja tähden 12 moottoripyörälle. Murtautuja oli aiheuttanut tuhoja myös muusikon kotitoimistossa mutta ei New York Post -lehden mukaan varastanut mitään.

Pyörien vandalisointi on tähdelle todennäköisesti kova kolaus, sillä hänet tunnetaan intohimoisena moottoripyörharrastajana. 1960-luvulta saakka musiikkia tehnyt Billy Joel tunnetaan hiteistään kuten Piano Man, We Didn’t Start the Fire ja Uptown Girl.