Julianne Houghin avioliitto vaikeuksissa? Lähti laskettelemaan Nina Dobrevin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough meni naimisiin NHL-pelaaja Brooks Laichin kanssa idyllisissä ulkona pidetyissä häissä Idahossa pari vuotta sitten. Pariskunta on näyttäytynyt aina julkisesti hyvin rakastuneina toisiinsa, mutta viime aikoina paratiisissa on näyttänyt olevan hieman ongelmia.

31-vuotias Julianne Hough on nähty jo useampaan otteeseen ilman hänen sormustaan, mikä on saanut ihmiset epäilemään sitä, että heillä on ryppyjä rakkaudessa. People-sivuston mukaan pariskunta yrittää kuitenkin tällä hetkellä tehdä töitä avioliittonsa pelastamiseksi.

Julianne Hough ja 36-vuotias Brooks Laich viettivät juuri ystävänpäivää yhdessä Dallasissa Texasissa. Alkuvuoden jälkeen pariskunta ei ole kuitenkaan juuri julkaissut mitään yhteiskuvia sosiaalisessa mediassa, jonne he aiemmin päivittivät yhteistä elämäänsä päivittäin.

Tällä hetkellä Julianne on näyttelijäystävänsä Nina Dobrevin kanssa kahdestaan laskettelureissulla. Naisilla näyttäisi olevan todella hauskaa saadessaan viettää kaksin hieman laatuaikaa kun kumpikin on pystynyt irrottautumaan hetkiseksi kiireisestä aikataulustaan.

View this post on Instagram

Soaking it all in ☀️✨💛 #grateful

A post shared by Julianne Hough (@juleshough) on

View this post on Instagram

Full Moon Vibes 💫🌕✨

A post shared by Julianne Hough (@juleshough) on