The Witcher -pelisarja saa odotettua jatkoa – ei kuitenkaan vielä hetkeen

Digi Pelit · Tim Isokivi

Puolalaisen CD Projekt Red -yhtiön The Witcher -pelisarja on nauttinut suuresta suosiosta ympäri maailman. Nyt roolipelien faneille on paljastettu iloisia uutisia.

CD Projekt Redin johtaja Adam Kicinski on paljastanut yhtiön aloittavan uuden The Witcher -pelin työstämisen heti, kun yhtiön odotettu Cyberpunk 2077 on julkaistu. Peli ei tule olemaan suoraa jatkoa The Witcher -sarjan aikaisempiin osiin. Sen sijaan kyseessä on IGN-sivuston mukaan pelien maailmaan sijoittuva uusi tarina.

Peliä joudutaan kuitenkin todennäköisesti odottamaan vielä hetki, sillä Cyberpunk 2077 -pelin julkaisuajankohta siirtyi taannoin syyskuulle. The Witcher -pelisarja perustuu fantasiakirjailija Andrzej Sapkowskin kirjoihin ja novelleihin. Niiden pohjalta on tehty myös suosittu Netflix-sarja The Witcher – Noituri.