Näin saat supertähtien poninhännän – julkkiskampaaja paljastaa niksit ikonisten tyylien takaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Chris Appleton toimii luottokampaajana monille supertähdille. Hänen tunnettuja asiakkaitaan ovat muun muassa Ariana Grande, Kim Kardashian ja Jennifer Lopez. Nyt mies opettaa videolla miten hän loihtii kauneimmat poninhännät naisten hiuksiin.

Kim Kardashianilla usein nähty hiustyyli on matala niskaan kiinnitetty poninhäntä. Tämän tyylin kulmakivi on erittäin siisti ja suora keskipääjakaus, joka tehdään piikkikamman avulla. Mies usein myös kastelee hiusten tyven saadakseen suorasta jakauksesta erityisen siistin.

Chris Appleton lisää tähtien hiustyyleihin usein pitkiä hiuslisäkkeitä, joilla poninhännät saavat heti lisää kaivattua näyttävyyttä. Appleton suosittelee myös käyttämään useampaa hiuslenkkiä, jotka takaavat sen, että hiukset pysyvät varmasti tiukasti sillä korkeudella, jolle ne on alun perin kiinnitetty.