Nainen näki bestiksen aviomiehen äitiysklinikalla vieraan naisen kanssa – kysyy neuvoa netissä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Nainen näki pitkäaikaisen ystävänsä aviomiehen sattumalta sairaalan äitiysneuvolassa. Miehen seurassa oli nuori ja raskaana ollut nainen. Nyt tilanteen todistanut nainen kysyy netissä neuvoa, miten hän kertoo asiasta parhaalle kaverilleen.

Nainen kertoo, että kaverin mies ja vieras nainen käyttäytyivät pariskunnan tavoin. Hän häkeltyi näkemästään niin paljon, että ei tajunnut mennä miehen luokse keskustelemaan. Nyt ystävä pohtii, kuinka hän voi kertoa asiasta miehen vaimolle, Liverpool Echo uutisoi.

Paras kaveri on umpirakastunut mieheensä. Mumsnetin palstalla neuvotaan, että naisen tulisi kysyä asiaa suoraan ensin mieheltä ja pyytää häntä itse kertomaan asiasta vaimolleen. Jos mies ei kuitenkaan suostu olemaan rehellinen asiasta, voi nainen kertoa näkemästään parhaalle kaverilleen.