Opossumi murtautui naisen toimistoon – löytyi tietokoneen takaa hellyttävänä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bree Blakeman -nimistä naista odotti erikoinen näky maanantaina kun hän avasi toimistonsa oven. Nainen luuli aluksi, että varas oli murtautunut toimistoon, koska työpöytä näytti sotkuiselta. Sitten Blakeman huomasi, että tietokoneen näytön takana istuskelee suloinen opossumi.

Bree Blakeman otti toimistossaan majailevasta opossumista kuvia ja julkaisi ne Twitterissä. Suloinen murtautuja istuskeli rennosti tietokoneen takana ilman kiirettä mihinkään. Nainen yritti houkutella opossumia BuzzFeed-uutisen mukaan hedelmälaatikkoon, mutta seuraavana päivänä kukaan ei päässyt katsomaan opossumin tilannetta myrskyn vuoksi.

Kahden päivän jälkeen toimisto tutkittiin ammattimaisten eläinten kiinniottajien toimesta. He tulivat siihen lopputulokseen, että opossumi oli löytänyt itse tiensä ulos katossa olevasta reiästä sen jälkeen kun se oli ensin levännyt, syönyt porkkanoita ja juonut vähän vettä.