Fitnesstähti osoitti kuvillaan – näin erilaisia raskaudet ovat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen fitnesstähti ja kunto-ohjaaja Emily Skye on toiminut pitkän monien ihmisten tukena elämänmuutoksen keskellä ja antanut miljoonille myös inspiraatiota hänen kuviensa avulla. Tällä hetkellä Skye on raskaana odottaessaan heidän perheeseensä toista lasta.

Emily Skye on hämmästynyt siitä miten erilaisia raskaudet ovat. Skye yllättyi muun muassa siitä miten nopeasti hänen raskausvatsansa tuli esiin tämän toisen raskauden aikana. Nainen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan näyttävän kuvaparin, joka osoittaa, että vatsa oli ensimmäisessä raskaudessa huomattavan paljon pienempi.

Emily Skye on poseerannut kameralle kummassakin kuvassa ollessaan raskausviikolla 19. Ensimmäisessä kuvassa vatsaa voisi vielä uskoa pieneksi turvotukseksi maittavan aterian päätteeksi, mutta toisessa kuvassa naisen vatsa onkin jo niin suuri, että hänen voisi kuvitella olevan paljon pidemmällä raskaudessaan.