Heidi Klum suuteli miestään lasioven läpi – odottaa koronavirustestin tuloksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Heidi Klum koki olonsa viime viikolla puolikuntoiseksi ja flunssaiseksi. Hän yritti koko viikon saada eri lääkäreiltä koronavirustestiä, mutta ei onnistunut. Lopulta hänen miehensä Tom Kaulitzin palattua kiertueelta pariskunta onnistui pääsemään testattavaksi.

Heidi Klum julkaisi hänen Instagram-kanavallaan romanttisen videon, jossa hän suutelee aviomiestään lasioven läpi. Pariskunta ei ole nähnyt toisiaan hetkeen Kaulitzin ollessa kiertueella, mutta koronaviruksen jyllätessä he eivät uskalla kohdata ennen kuin testitulokset ovat selvillä.

Kummallakin on Daily Mail -sivuston mukaa ollut flunssan oireita. Malli toivoo, että kyse on vain tavallisesta flunssasta, mutta he eivät uskalla ottaa nyt riskejä. Nainen on kokenut kylmänväreitä ja yskää, minkä lisäksi hänellä on ollut myös kuumetta.

View this post on Instagram

Like many of you, I also have been sick all week and, unfortunately, my husband who returned from his tour a couple of days ago is also feeling ill. To be safe, we are staying apart until we get the results of our Coronavirus tests (that we were finally able to get today) back. We don’t want to spread germs and risk others getting sicker… even each other! As much as I want to embrace him and kiss him, it is more important to do the right thing and not spread further. ❤️ These are strange times… but in these moments, you remember what’s really important- the people you love and keeping them safe. Social distancing is what we all need to do right now to be responsible citizens of the world. We are all in this together and it is up to us to protect our loved ones, and our neighbors and our communities. Please listen to the officials and stay at home if you can and physically distance yourself from other people… especially if you are not feeling well. I see all the beautiful things people are doing for each other all over the globe and that gives me hope! Sending all of you love and positivity and healing vibes… together we can get through this but we need to be proactive so that we can all have a bright and healthy future. 🥰😷✌🏻🧼❤️ #socialdistancing #washyourhands #stayput #bekindtoeachother

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on