Oletko hankkimassa seksivälinettä? Ota nämä asiat huomioon

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Seksivälinemarkkinat palvelevat laajasti asiakkaitaan, olivatpa heidän mieltymyksensä tai fetissinsä lähes mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Kaalimato.com muistuttaa, että uuteen seksivälineeseen kannattaa tutustua rauhassa ennen tositoimiin ryhtymistä. Välineestä voi nauttia parhaimmalla mahdollisella tavalla, kun sen ominaisuudet ovat tutut.

Uusi seksiväline on suositeltavaa pestä ennen ensimmäistä käyttökertaa. Yleisimmin seksivälineet voidaan pestä haalealla saippuavedellä, jonka jälkeen seksivälineen joko annetaan kuivua itsestään tai se taputellaan kuivaksi. Tuotekohtaiset pesu- ja hoito-ohjeet kannattaa tarkistaa aina ennen pesua.

Kaalimato.comin seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen muistuttaa, että ensimmäistä seksivälinettä hankkiessa tulee arvioida mitä vartalon osaa haluaa stimuloida. Käyttötarkoituksen selventämisen jälkeen tulee pohtia välineen materiaali. Markkinoilla on silikonista, lasista ja jopa puusta valmistettuja välineitä.

Seksivälineitä on useassa eri koossa ja muodossa. Toiselle sopii pieni ja näppärä, kun joku muu kiihottuu isosta ja jykevästä. Seksivälinettä hankkiessa kannattaa myös tutustua välineen ominaisuuksiin, kuten värinään ja siihen, onko se vedenkestävä. Lopuksi voi asettaa itselleen budjetin ja välineelle sopivan liukuvoiteen.