Candice Swanepoel kuumissa kuvissa – bikinivartalo vailla vertaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eteläafrikkalainen malli Candice Swanepoel tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -alusvaateketjun muotinäytöksistä yhtenä kauniimmista enkeleistä. Nyt malli poseeraa upeissa bikinikuvissa, jotka on napattu kaunottaresta Jamaikalla.

Näyttävissä kuvissa 31-vuotiaalla Candice Swanepoelilla nähdään vihreät bikinit, joita nainen esittelee sekä hiekkarannalla että kaunista merinäköalaa vasten. Nainen näyttäisi todella nauttivan lomastaan Jamaikalla kuvissa, jotka on otettu Daily Mail -sivuston mukaan ennen koronaviruspandemian alkamista.

Candice Swanepoel on lanseerannut vuonna 2018 oman uimapukumalliston, joka kantaa nimeä Tropic of C. Naisen suunnitteleman vaatemerkin alla on upeita ja naisellisia uimapukuja ja bikineitä, joissa naiset voivat tuntea olonsa seksikkääksi. Swanepoelin mukaan Tropic of C -merkin bikinien inspiraationa toimivat luonto ja naisen vartalo.

https://www.instagram.com/p/B9rVJjMDGWV/

https://www.instagram.com/p/B9r5XyuDuOs/