Nainen pesi vahingossa käsiään juustolla – luuli sitä saippuaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Käsien pesu voi ehkäistä monien pöpöjen leviämistä kunhan pesun yhteydessä muistaa käyttää saippuaa. Juusto ei tiettävästi puhdista käsiä järin hyvin, vaikka eräs kanadalsinainen erehtyikin pesemään sillä itseään.

Vancouverissa asuva Miley kertoi Redditissä suosivansa palasaippuaa, joka on hänen käsilleen nesteversiota hellävaraisempaa. Taannoin hän huomasi pesseensä käsiään vahingossa juuston palasella.

Mileyn mukaan kovettunut juusto oli seissyt tiskipöydällä ja hän oli luullut sitä saippuaksi. Totuus selvisi naisen ihmeteltyä miksi saippua ei vaahdonnut lainkaan. Miley totesi myöhemmin sekaannukseen vaikuttaneen todennäköisesti se, että hän oli talonvahtina ystävänsä luona ja pilvessä luullessaan juustoa saippuaksi.

 

Just realized my soap wasn’t working because it’s literally a block of cheese from funny