Hulvaton video Mentos-jekusta – isoäiti sai kolajuomat päälleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa on jo vuosia kiertänyt hauska temppu, jossa kolajuoma saadaan kuohumaan voimakkaasti kun sen sekaan pudotetaan Mentos-pastilleja. Eräs isoäiti ei kuitenkaan ollut tietoinen tämän yhdistelmän yhteensaamasta vaikutuksesta.

YouTube-videolla nähdään nyt huvittava tilanne, jossa lapsenlapsi huijaa isoäitiään hauskan pastillijekun avulla. Nainen antaa täysinäisen kolapullon hänen isoäidilleen, minkä jälkeen nainen sujauttaa pulloon Mentos-pastillin. Kuten arvata saattaa, juoma alkaa heti lähes räjähdysmäisesti kuohuamaan.

Juoma nousee paineella pullon suusta ja kastelee niin isoäidin kasvot ja vaatteet kuin lähellä olevat kalusteetkin. Lapsenlapsen mukaan tilanne aiheutti saman päivän aikana vielä useammat naurut kun isoäiti muisteli hauskaa jekkua, jota hän ei pitänyt ollenkaan pahana temppuna rakkaalta lapsenlapseltaan.