Idris Elballa ja Game of Thrones -tähdellä todettu koronavirus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronavirukseen sairastuneiden julkisuuden henkilöiden lista on kasvanut. Nyt tauti on todettu kahdella HBO:n sarjoistakin tutulla suosikkinäyttelijällä.

Thor-elokuvista ja The Wire – Langalla sarjasta tuttu brittitähti Idris Elba on kertonut olevansa karanteenissa koronaviruksen vuoksi. Näyttelijän mukaan hän ei ole tuntenut oireita, mutta testitulos oli positiivinen. Elba kehotti ihmisiä pysymään rauhallisina.

Myös Game of Thrones -sarjassa Tormud Giantsbanea esittänyt norjalaistähti Kristofer Hivju on sairastunut koronaan. Myös hänen tapauksessa oireet ovat jääneet lieviksi mutta virustestin tulos osoitti hänen sairastuneen koronaan. Omista lievistä oireista huolimatta näyttelijä kehotti äärimmäiseen varovaisuuteen, sillä tauti voi koitua toisille ihmisille kohtalokkaaksi.

View this post on Instagram

Greetings from Norway! Sorry to say that I, today, have tested positive for COVID19, Corona virus. My familiy and I are self-isolating at home for as long as it takes. We are in good health – I only have mild symptoms of a cold. There are people at higher risk for who this virus might be a devastating diagnosis, so I urge all of you to be extremely careful; wash your hands, keep 1,5 meters distance from others, go in quarantine; just do everything you can to stop the virus from spreading. Together we can fight this virus and avert a crisis at our hospitals. Please take care of each other, keep your distance, and stay healthy! Please visit your country's Center for Disease Control's website, and follow the regulations for staying safe and protecting not just yourselves, but our entire community, and especially those at risk like the elderly and people with pre-existing conditions. @grymolvaerhivju #fightcorona #solidarity #takecare #folkehelseinstituttet Thanks to @panoramaagency

A post shared by Kristofer Hivju (@khivju) on