Suomalaisyhtyeen basistilla todettu koronavirus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koronavirus on levinnyt vääjäämättä myös Suomessa, ja oli vain ajan kysymys, kun joku julkisuun henkilö sairastuu siihen. Nyt suomalaisen One Desire -yhtyeen basisti Jonas Kuhlberg sairastunut koronavirukseen kesken yhtyeen Euroopan kiertuetta. Yhtye kertoi jo muutama päivä sitten joutuneensa keskeyttämään kiertueen Lyonin keikkaan koronarajoitusten vuoksi.

https://www.pietarsaarensanomat.fi/uutinen/591353

Kiertueensa keskeyttänyt yhtye kirjoitti tuolloin sosiaalisessa mediassa, ettei halua riskeerata kenenkään terveyttä. Basistin koronatartunnasta kertoi Pietarsaaren Sanomat, jonka mukaan Kuhlbergille nousi perjantaina kuume, jonka jälkeen koronavirus todettiin Vaasan keskussairaalassa. Artisti kertoi lehdelle, että hän on perheensä kanssa kotona kahden viikon karanteenissa samoin kuin yhtyeen muut jäsenet.

One Desire -yhtyeen mittava Euroopan kiertue olisi jatkunut 28. maaliskuuta saakka, jolloin yhtyeen oli määrä esiintyä Berliinissä. Sitä ennen sen oli määrä nousta lavalle muun muassa Hannoverissa, Wienissä ja Budapestissä. Yhtyeessä musisoivat myös Sturm und Drang -yhtyeestä aiemmin tunnetuksi tullut Andre Linman sekä monien hittien tekijänä tunnetuksi tullut tuottaja-artisti Jimmy Westerlund.