Vaateketju haastoi Tekashi 6ix9ine oikeuteen – vaatii miljoonien korvauksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Tekashi 6ix9inen paljastettiin taannoin vapautuvan vankilasta jo tämän vuoden elokuussa. Nyt rikoskumppaneitaan ilmiantanutta tähteä on kuitenkin kohdannut uusi ongelma vaateketju Fashion Novan nostaman kanteen muodossa.

Fashion Nova ja räppäri tekivät lokakuussa 2018 sopimuksen, jonka mukaan 6ix9inen oli määrä mainostaa brändiä musiikkissaan ja sosiaalisessa mediassa. Hänelle maksettiin yhteistyöstä ennakkoon 225,000 dollaria. Räppäri pidätettiin kaksi viikkoa sopimuksen jälkeen eikä hän näin ollen pystynytkään mainostamaan Fashion Novan tuotteita, uutisoi TMZ.

6ix9ine oli luvannut palauttaa ennakkoon saamansa rahat mutta ei ole toistaiseksi tehnyt niin. Fashion Novan mukaan yhtiö ei ollut sopimusta tehdessään tietoinen 6ix9inen rikollisista toimista. 2,5 miljoonan korvauksia tähdeltä vaativa Fashion Nova kertoo räppärin pilanneen maineensa lopullisesti taannoisen oikeudenkäynnin myötä.